7 грудня 2017, 14:04, Технології

Cropio представив мульти-супутникову платформу для моніторингу посівів

Новинка була представлена на міжнародній науково-практичній конференції з комерційного застосування даних з космосу, SpaceCom 2017, яка проходила в Х'юстоні (США) з 5 по 7 грудня, повідомляють у Cropio.

Нова мульти-супутникова платформа аналізує і об'єднує дані різних типів супутникових систем — оптичних, радіолокаційних і погодних, а також інтегрує результати аерофотозйомки. Такий підхід до збору та обробки інформації надає кінцевим споживачам — аграріям — точні і актуальні дані, надійні прогнози і оцінки, і як наслідок — допомагає краще розуміти свої ресурси, ефективно контролювати стан посівів і приймати правильні рішення.

Новітні технології допомагають аграріям прогнозувати урожайність
Читати по темі

Тепер користувачі Cropio можуть порівнювати дані з багатьох джерел і бути впевненими в тому, що однотипні показники з різних за своєю природою ресурсів будуть інтерпретовані однаково точно і коректно.

 

«Для наших клієнтів це означає, що Cropio тепер надає актуальні і точні дані з декількох космічних джерел, відкалібровані під один стандарт LS8, в максимально доступною і корисною формою для щоденного практичного застосування», — Анна Морен, продакт-директор Cropio.

Калібрування і тестування платформи тривали 18 місяців, до серпня 2017 року. З вересня рішення інтегровано в основну систему Cropio і доступно у всіх країнах, де використовують програму.