6 грудня 2017, 09:31, Техніка

Massey Ferguson представили альтернативу МТЗ

Про це повідомив менеджер з розвитку бізнесу Massey Ferguson в Україні Юрій Войцехович, пише Traktorist.ua.

«Потужність трактора Massey Ferguson 6713 складає 132 к.с. і вже в базі має непогану комплектацію. Зважаючи на умови роботи в Україні, трактор буде оснащений кондиціонером. Офіційна презентація новинки споживачам відбудеться навесні наступного року, але вже зараз з'явилася можливість замовити трактор Massey Ferguson 6713. Вони вже надійшли в продаж, а понад 20 машин вже купили» — наголошує Юрій Войцехович.

Трактор Massey Ferguson 6713 буде альтернативою тракторам МТЗ. Ціна трохи вища за вітчизняні. Юрій Войцехович наголошує, що машина зроблена на одному з найкращих заводів AGCO в Китаї.

«Машину робимо на одному з найкращих заводів AGCO, там працюють японські роботи і європейські інженери. Агрегат розрахований як на маленькі ферми від 5 га так і на великі агрохолдинги» — розповідає Юрій Войцехович.

На моделі 6713 встановлений 4-циліндровий дизельний двигун AGCO Power об'ємом 4,4 літра, індивідуальної розробки, крутний момент — 540 Н.м. при 1500 об/хв. Максимальна робоча частота обертання — 2000 об/хв. 

Трактор оснащений механічною синхронізованою коробкою передач на 12 передніх і 12 задніх передач. Здатний розвивати максимальну транспортну швидкість 40 км/год. 

Офіційні дистриб'ютори Massey Ferguson будуть забезпечувати технічним обслуговуванням і запчастинами. Також компанія надає однорічну безлімітну гарантію на новинку.