22 грудня 2016, 17:50, Насіння

DuPont Pioneer Україна вводить оновлену систему захисту насіння DuPont™ Izon

Про це повідомляє прес-служба компанії  «DuPont Pioneer Україна».

Завдяки використанню передових технологій при виробництві продукції, інвестиціям в інфраструктуру та новим засобам безпеки, компанія Pioneer надає своїм клієнтам найвищий рівень захисту від підробок, який є унікальним для даної галузі на сьогоднішній день. 

Читати по темі: Наталія Літостанська: система захисту насіння вбереже сільгоспвиробника від значних втрат

Відтепер дистриб’ютори та споживачі зможуть легко ідентифікувати оригінальну продукцію компанії завдяки технології розпізнавання IZON, яка дозволяє швидко переконатися у її справжності.

Технологія розпізнавання IZON дозволяє захистити споживачів України від підробок упаковок насіння кукурудзи, соняшнику та ріпаку завдяки нанесенню на них знаку з голографічним захистом.

В 2016 році «DuPont Pioneer Україна» оновила елементи голограми, додавши QR-код, за допомогою якого можна самостійно перевірити оригінальність купленого насіння через смартфон з установленим безкоштовним додатком.

«DuPont Pioneer Україна» піклується про те, щоб наші клієнти отримали оригінальне насіння Pioneer. Для цього наша компанія в черговий раз оновлює систему захисту наших насіння. Створена у 2010 р. система IZON у сезоні 2016-2017 р.р. стала ще більш унікальною. Нова етикетка з голограмою була змінена і до того ж буде прошиватися, що виключає її повторне використання», — зазначила Наталія Літостанська, керівник проектів «DuPont Pioneer Україна».

В 2017 році до продажу будуть надходити мішки насіння із захистом як третього, так і другого покоління.