28 листопада 2017, 16:54, Україна

Компанія BASF сформувала групу молодих аграріїв для стажування

BASF продовжує успішний досвід реалізації програми стажування вже третій рік поспіль. Сьогодні до роботи компанії приєдналося 10 кращих претендентів, що пройшли жорсткий відбір серед більше 100 конкурентів. А географія відбору охоплює ключові аграрні регіони України, серед яких Тернопільська, Хмельницька, Винницька, Київська, Черкаська, Львівська, Кіровоградська, Миколаївська, Запорізька, Дніпропетровська, Харківська та Полтавська області.

Стажування триватиме 7 місяців, починаючи з листопада. Програма передбачає, що учасники будуть працювати безпосередньо з українськими аграріями та надавати кваліфіковані рекомендації і індивідуальні рішення із застосування інноваційних препаратів і ефективного захисту посівів. Задля максимального залучення стажерів до роботи організовано додаткове навчання, котре вже добре себе зарекомендувало. Учасники проходять тренінги із застосування ЗЗР, фізіології рослин, технологій вирощування рослин в цілому, а також з ефективних комунікацій, розвитку навичок ведення переговорів тощо. А у повсякденній роботі молоді фахівці отримають підтримку більш досвідчених колег з BASF та зможуть спиратися на досвід міжнародної компанії.

«Глибоко розуміючи потреби аграріїв в Україні, ми піклуємося не лише про ефективність захисту посівів, але й про те, щоб широкі перспективі сільського господарства ставали реальністю зараз і в майбутньому. Тому ми дуже віримо у інтенсивну та довгострокову програму стажування, котра допоможе формувати нове покоління професіоналів для успіху галузі. Це чудово, якщо талановита молодь зможе зробити свій перший вагомий внесок у розвиток ефективного сільського господарства саме з компанією BASF», — підкреслив Тіберіу Діма, керівник агробізнесу компанії BASF в Україні, Молдові та країнах Кавказу.

Стажування у компанії BASF створює багато можливостей для початківців — забезпечує достойну оплату та комфортні умови праці протягом усього терміну стажування, у тому числі надається службовий автомобіль.

Для вступу до програми стажування кандидати проходять ретельний відбір у кілька етапів, щоб довести свою компетенцію та високий рівень знань, на яких буде базуватися практична робота.