19 листопада 2017, 11:10, Технології

Трактор T6.175 Dynamic CommandTM компанії New Holland отримав нагороду «Машина року 2018»

Ця висока винагорода є визнанням технічних інновацій та переваг, які ця машина надає своїм власникам, адже основними критеріями для присудження цього звання є новизна, ефективність та продуктивність роботи, експлуатаційні витрати, простота у користуванні та рівень комфорту оператора.

Карло Ламбро, бренд-президент компанії New Holland Agriculture, зазначив:

«Ця нагорода — кращий доказ визнання багаторічного лідерства компанії у сегменті техніки для господарства змішаного типу. Вона є заслуженим визнанням важкої праці та відданості своїй справі всіх тих людей, що були залучені до робіт над вдосконаленням Т6.175 Dynamic Command: від наших конструкторських  відділів до всіх працівників заводу в м. Базілдон, які займались розробкою машин у відповідності до вимог наших клієнтів».

Компанія New Holland Agriculture доповнила серію тракторів Т6 новими універсальними багатоцільовими моделями з трансмісією Dynamic Command. Унікальність нових тракторів Т6.145, Т6.155, Т6.165, Т6.175 полягає в тому, що з представлених на ринку машин у цьому сегменті лише вони оснащені новою 8-ступінчастою трансмісією типу Semi-Powershift.