15 листопада 2017, 14:00, Насіння

Визначено кращі гібриди кукурудзи на ІІІ Західноукраїнському чемпіонаті

За підсумками змагань у категорії кукурудзи перші 5 місць здобули гібриди Pioneer, що показали найбільшу залікову врожайність:

  • P9175 (ФАО-330) - 127,48 ц/га;
  • P9074 (ФАО-330) - 127,38 ц/га;
  • P9241 (ФАО-360) - 124,60 ц/га;
  • P9578 (ФАО-350) - 122,82 ц/га;
  • P8523 (ФАО-260) - 120,34 ц/га.

«Команда Pioneer дуже ретельно підбирає гібриди і технології, які ми пропонуємо агровиробникам України, максимально враховуючи при цьому особливості вирощування і потреби кожного конкретного господарства. Тож не дивно, що три з п'яти переможців нашої компанії в цьому році були саме з лінійки Optimum® AQUAMax®. Цей результат — прямий наслідок нашого безстрокового підходу «правильний гібрид — правильному гектару», який залишає завжди в виграші і господарства, і нас», — зазначив Сергій Резніченко, Менеджер з маркетингу компанії DuPont Pioneer Україна.

Три гібриди з переможців (P9175, P9241, P8523) є частиною лінійки Optimum® AQUAMax®. Їх особливість полягає в тому, що вони надають товаровиробникам додаткові варіанти мінімізації ризиків та максимізації продуктивності в умовах посухи. Гібриди Optimum® AQUAMax® мають низку рис, які забезпечують такі характеристики, як синхронне викидання волоті і приймочок та більш розвинену кореневу систему, що гарантує краще вбирання вологи.

 «Нова генетика Pioneer трансформується в урожай під грамотною  інтенсивною агротехнологією, якої дотримуються у господарстві з року в рік, — говорить Микола Костюк, менеджер з агрономічної підтримки Західного регіону компанії DuPont Pioneer Україна. — «Агропродсервіс» є давно відомим потужним господарством як на Тернопільщині, так і в Західному регіоні. У цьому господарстві вміють дотримуватись агротехнологій, знають як виростити максимальний врожай та сміливо випробовують щось нове, оскільки розуміють, що тільки інновації та правильні рішення сьогодні можуть бути рушійною силою у розвитку аграрного бізнесу. Ми вдячні партнерам за цей проект, який дозволяє на демонстраційних полях  вивчити гібриди та побачити реальні результати. І, звичайно, ми пишаємося нашою перемогою, яка є ще одним найкращим доказом успішності вирощування насіння Pioneer!».