14 листопада 2017, 12:00, Техніка

Massey Ferguson представив тюковий прес-підбирач MF 2370 Ultra HD на Agritechnica 2017

Повністю нова конструкція основної рами забезпечує роботу прес-підбирача на нових рівнях настройки навантаження. Оновлений довший шпунт і зчіпний пристрій гарантують кращу оборотність і видимість підбирача, особливо при використанні шин більшого розміру.

Модель Ultra HD має зчіпний брус з регульованою висотою, який дозволяє агрегатувати прес-підбирач з тракторами з різною висотою зчіпного пристрою і шириною коліс. А привід нового MF 2370 Ultra HD працює від стандартного ВВП трактора з частотою 1 тис. Об / хв. Це збільшує частоту обертання до 1,5 тис. Об / хв., Що призводить в дію махове колесо, вага якого такий же, як на моделях XD, але обертається він на 50% швидше.

Новий прес-підбирач Ultra HD працює з частотою 50 ударів в хвилину, що на 6,5% швидше, ніж на існуючих моделях. Це значно збільшує потужність прес-підбирача для більш ефективної обробки вихідного матеріалу.

Раніше повідомлялося, що компанія «Цеппелін Україна» 19 травня спільно з представниками корпорації AGCO ввели в експлуатацію перший в Україні важкий прес-підбирач Massey Ferguson 2270 XD.