15 листопада 2017, 16:00, Техніка

Fendt 900 Vario MT і FENDT 1100 МТ представлені на виставці Agritechnica 2017

Гусеничні трактори Fendt 900 Vario MT будуть пропонуватися в трьох варіантах потужності: від 380 к.с. до 431 к.с. Головна їх перевага — неабияка продуктивність. Крім того, у виробництві даної серії застосована інноваційна система підвіски, що дозволяє радикально покращити ходові якості трактора на трасі і в полі. Нова концепція підвіски складається з чотирьох елементів:

- сидіння водія на повітряній подушці;

- вдокрапкова система підвіски кабіни ( забезпечує неймовірно м’яку амортизацію і ефективно гасить коливання, що передаються від землі через жорсткий задній міст);

- нова система первинної підвіски SmartRide (кут розкачки кожного гусеничного рухача складає близько 11°, що прирівнюється до показників підвіски переднього мосту колісного трактору);

- допрацьований гусеничний механізм з підвіскою ConstantGrip (опорні катки оптимально повторюють рельєф поля і дорожнього покриття).

Висока потужність і незначні витрати палива при використанні трактора Fendt 900 Vario MT забезпечуються завдяки концепції зниженої швидкості обертання валу двигуна Fendt iD (її переваги добре відомі власникам тракторів Fendt 1000 Vario). А безступінчаста коробка передач VarioDrive дає максимальну тягову силу без розривів в поле, гарантує швидкі переїзди з поля на поле без використання додаткових ступенів гідромеханічної передачі, а також дозволяє розвивати високу швидкість (до 40 км /г) при русі по трасі.

Гусеничні трактори Fendt 900 Vario MT схильні до мінімальної пробуксовці на будь-якому рельєфі і будь-яких ґрунтах. Особливо ці переваги відчутні при несприятливих погодних умовах, коли польові роботи необхідно провести в дуже стислі терміни. Новий трактор - оптимальний вибір для робіт на крутих схилах, при необхідності провести дуже ранній або щадну обробіток ґрунту. Fendt 900 Vario MT ідеально підходить для роботи з широким навісним обладнанням або з агрегатами для глибокого обробітку ґрунту.

Трактори серії Fendt 1 100 MT будуть представлені в чотирьох класах потужності: від 492 к.с. до 646 к.с. Нова техніка обладнана надійною, перевіреною часом коробкою передач, що перемикається під навантаженням (розроблена спеціально для високопотужних гусеничних тракторів).

Ширина цих гусеничних тракторів потужністю до 646 к.с. не перевищує 3 м. А значить - вони можуть безперешкодно пересуватися по дорогах загального користування.