19 грудня 2016, 11:01, ЗЗР

Repar Corp. розробила новий унікальний регулятор росту рослин

Інформацію про новий продукт розміщен она сайті компанії Repar.

Homobrassin, розроблений Repar в Центрі інновацій Сілвер-Спрінг (SSIC), здатен покращувати фізіологічні та біохімічні процеси в різних видах рослин та підвищувати їх продуктивність. Це досягається шляхом стимуляції ділення клітин, підвищення схожості насіння, посилення фотосинтетичних процесів, збільшення розміру плодів, підвищення стійкості до стресів та інших механізмів.

Новий препарат рекомендовано до використання на таких культурах, як: цибуля, селера, салат, ревінь, шпинат, капуста, цвітна капуста, квасоля, горох, томат, баклажан, перець, бамія, диня, гарбуз, огірок, кавун, яблуня, груша, вишня, персик, слива, абрикос, столові і винні сорти винограду, мигдаль, волоський горіх, ячмінь, гречка, кукурудза, овес, пшениця, рис, жито, люцерна, ріпак, соя, соняшник, бавовна і квітучі рослини.

Він сумісний з пестицидами, гербіцидами, добривами та мікроелементами, що зазвичай використовуються сільгоспвиробниками. Концентрація діючої речовини в препараті - всього 1 г/л. Ця кількість стимулятора повністю розкладається мікроорганізмами за час вегетації рослини та не лишає слідів у продукції чи ґрунті.