13 вересня 2017, 16:00, Україна

Інфографічний довідник Агробізнес України 2016/2017 вже готовий до скачування

Довідник було випущено за підтримки Credit Agricole Bank, Baker Tilly в Україні, юридичної компанії AEQUO.

Цього року «Агробізнес України» трішки «погладшав» і тепер складається з 50 сторінок інфографік про український аграрний сектор. Довідник містить такі тематичні розділи:

  • агробізнес за 2016-2017 маркетингові роки;
  • рослинництво;
  • тваринництво;
  • харчова промисловість;
  • компанії та інфраструктура.

Окрім регулярних тем в довідник додано нові інфографіки на актуальні для аграріїв теми: мораторій на землю, високоолеїновий соняшник, аграрні розписки, боротьба з фальсифікатом у агросекторі, ІРО в Україні за останні 10 років. Крім того, у цьому виданні додано інфографіки про агрологістику в Україні, показані популярні нішеві напрямки рослинництва та рибне господарство.

«Ми все частіше чуємо, що інфобук допомагає людям оцінити результати, яких їм та їхнім колегам вдалось досягти за рік, та надихнутись на подвиги у наступному році. Приємно також, що зарубіжні компанії завдяки цьому довіднику відкривають для себе Україну з нового боку та бачать в ній потенціал для розвитку бізнесу», — говорить Тетяна Приходько, CEO Latifundist Media.

Також вона зазначила, що завдяки підтримці і активній участі партнерів, які є експертами та лідерами свого напрямку, цей продукт з кожним роком стає інформаційно сильним та корисним для різних аудиторій аграрного ринку.

«Креді Агріколь Банк — надійний фінансовий партнер для підприємств агросектору. Ми, як банк, який активно підтримує аграрний бізнес в Україні, постійно вивчаємо тенденції ринку, аналізуємо потреби клієнтів даного сектору, розробляємо та впроваджуємо інноваційні продукти, необхідні ринку України. Знання ринку для сільгосппідприємств — одне з ключових завдань ефективного розвитку бізнесу і побудови стратегії компанії. Тому ми вже котрий рік поспіль виступаємо партнером проекту та беремо участь у розробці інфографічного довідника «Агробізнес України», — коментує Наталя Порвіна, директор департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Банку.

«Новий випуск цього унікального довідника демонструє можливості, що виникають у вітчизняних агровиробників на глобальному ринку продовольства у виробництві та переробці нішевих культур. Упевнений, що в той час, коли головним завданням агробізнесу є підвищення ефективності, кожен — від фермера до агрохолдингу — знайде у цьому довіднику можливості для себе», — розповів Олександр Почкун, керуючий партнер Бейкер Тіллі в Україні.

Роботу зі створення інфографічного довідника провели спеціалісти контент-маркетингового агентства Top Lead и Агро Медіа Холдингу Latifundist Media.

«Для сільського господарства зараз найголовніше – ефективність. Для нас, як авторів та творців, важливо заощадити час кожного, хто буде читати новий випуск довідника «Агробізнес України2016/2017». За допомогою візуалізації даних ми спакували всю індустрію АПК у 50 сторінок інфографіки, продемонстрували усі важливі тренди та показали перспективу», — говорить Станіслав Шум, CEO Top Lead.

«Ефективно керувати можливо лише тим, що можна виміряти. Ми раді бути експертним партнером проекту, оскільки інфографічний довідник «Агробізнес України» є унікальним і першим у своєму роді виданням, яке дає змогу наочно презентувати, у тому числі й за кордоном, динаміку розвитку стратегічного для нашої країни сектора. Окрім того, інформаційна прозорість агроринку сприяє залученню інвестицій у подальший розвиток та інноваційні рішення», — коментує Денис Лисенко, керуючий партнер AEQUO.

Завантажити українську версію інфографічного довідника можна безкоштовно за посиланням.

Англомовна версія видання буде доступна у жовтні.