Сьогодні, 16:27 Техніка

В жовтні в Україні з'явиться глибокорозпушувач TERRADUO

Цього тижня, під час візиту власника BEDNAR FMT Ладіслава Беднара та бізнес-директора компанії Яна Беднара, головними темами були розширення модельного ряду, постачання запасних частин та поглиблення фінансових програм для українського ринку. Також були обговорені поточні результати цього сезону та перспективи наступного 2025 року.

Окрема увага була приділена новому технологічному рішенню в глибокому рихленні, було презентовано нову модель глибокорозпушувача TERRADUO.

«Ми раді повідомити, що вже в жовтні буде здійснена перше постачання даного агрегату для проведення демонстрацій на полях України. Окрім цього, ще дві новинки будуть поставлені цього року для тестувань в інтенсивних умовах України – оновлена важка дискова борона ATLAS та важкий подрібнювач рослинних решток DURACUT», — йдеться у повідомленні. 

Враховуючи що асортимент та кількість техніки в Україні стрімко зростає, вже з 1 листопада у дилерів BEDNAR буде значно більше інструментів в постачанні запасних частин, зокрема вже протестована та буде запущена в роботу система Експрес доставки запасних частин за 3 дні з заводу до відділення нової пошти в Україні, планується, що з часом швидкість доставки буде збільшена до 24 годин від складу заводу до відділення НП в Україні.

Читати по темі: Зберігання техніки взимку: як уникнути поломок та грамотно виконати консервацію

Також, компанія BEDNAR FMT спільно з EGAP (Чеська експортна гарантійна-страхова компанія) досягли домовленості по розширенню програми, зокрема, тепер і українські аграрії можуть отримати фінансове страхування для купівлі агрегатів BEDNAR.

Меланія Несмачна, SuperAgronom.com