24 серпня 2017, 12:45, Насіння

95% насіння кукурудзи KWS для вітчизняних аграріїв вироблено в Україні

Про це в ексклюзивному коментарі Latifundist.com повідомив генеральний директор «КВС-УКРАЇНА» Олександр Федоров в рамках Національного дня поля у Кам'янці-Подільському.

«95% насіння кукурудзи для українських аграріїв виробляється на нашому заводі. Але сам завод —  лише половина справи. Головна частина виробництва зосереджена на полях наших партнерів. Я бачив ці поля буквально минулого-позаминулого тижня. Очікуємо на хороший урожай. У результаті зможемо запропонувати нашим аграріям висококласний насіннєвий матеріал», — зазначив Олександр Федоров.

КВС-УКРАЇНА представила оновлену лінійку гібридів кукурудзи UNIQUEDENT
Читати по темі

За словами генерального директора компанії, під час вирощування кукурудзи «КВС-УКРАЇНА» співпрацює з своїми постійними партнерами — 15-20 українськими агропідприємствами.

Нагадаємо, виробнича потужність насіннєвого заводу «КВС-УКРАЇНА» у Кам'янці-Подільському складає 6 тис. тонн насіння кукурудзи на рік. У будівництво даного комплексу з кондиціонування насіння інвестовано € 20 млн.

«Заявленої потужності на сьогоднішній день нам абсолютно достатньо. Зараз в основному ми працюємо над тим, щоб збільшити обсяги реалізації насіння в Україні. Я думаю, що 3-4 роки ми можемо працювати на наявних потужностях, не збільшуючи їх», — відповів Олександр Федоров на питання про можливості щодо розширення виробництва насіння кукурудзи KWS в нашій країні.

Генеральний директор «КВС-УКРАЇНА» зазначив, що в даний час компанія KWS на вітчизняному ринку є лідером у сегменті реалізації гібридів насіння жита, знаходиться у трійці лідерів на ринку насіння цукрових буряків та в п'ятірці — по насінню кукурудзи. Олександр Федоров підкреслив, позиції на ринку компанія планує зміцнювати.