22 серпня 2017, 12:30, ЗЗР

На Сумському етнофестивалі UKRAVIT провела конференцію щодо інноваційних методів збереження врожаїв

18 серпня у Лебединському районі (Сумська область) відбувся видовищний етнофестиваль «Сумщина — це Європа», що вже вчетверте об’єднав десятки тисяч українців.

Для фахівців аграрного ринку у рамках фестивалю відбулась практична конференція — від провідного українського виробника засобів захисту рослин та мікродобрив — «UKRAVIT» — європейська якість», де сільгоспвиробники отримали корисну інформацію щодо інноваційних методів збереження врожаїв. Зокрема, аграрії довідались не лише про нові високоефективні пестициди та агрохімікати, добрива із мікроелементами, але й новий напрямок роботи групи компаній «UKRAVIT» — виробництво  засобів для знищення побутових шкідників під торговою маркою «Захисник».

«UKRAVIT» є постійним партнери фестивалю «Сумщина — це Європа», оскільки підтримка європейського вектору розвитку України є одним із провідних стратегічних напрямків нашого розвитку. Як національний лідер ринку засобів захисту рослин та мікродобрив, «UKRAVIT» утримує високу європейську якість своєї продукції — яка допомагає аграріям забезпечувати якість європейських стандартів і розвиватись галузі АПК як найбільш прогресивній галузі економіки України», — зазначив Віталій Ільченко, власник групи компаній «UKRAVIT».