22 квітня 2024, 16:42, Посівна

У ранні терміни цьогоріч завершила посівну-2024 агрофірма Ольгопіль — сприяла погода

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що під цукрові буряки виділили 149 га. Крім того, заклали демоділянки, на яких представлені 7 гібридів цукрового буряка від компаній KWS та Florimond Desprez. Наразі всі посівні роботи на полях завершенні, триває підживлення і догляд за культурами.

«Погода сприяє цього року раннім посівам, тож посівна кампанія розпочалася раніше, ніж минулого року. Завдяки ретельному плануванню, високоякісним насіннєвим матеріалам та незмінній праці наших фахівців, на сьогоднішній день ми вже закінчили посівну сезону. По буряку отримали перші сходи. І хоч коренеплоди вимогливі до оранки і до кількості добрив, але класика є класика. І при своєчасному догляді цукристі завжди готові потішити врожаєм і наразі проводимо підживлення та захист озимих культур», — відзначає головний агроном АФ «Ольгопіль» Олександр Палайчук.

Посівні роботи на полях агрофірми «Ольгопіль» виконуються високоточною сівалкою Horsch Maestro 24SX. А нещодавно агрофірма придбала трактор John Deere серії 8R, який можна застосовувати для оранки, дискування, сівби, культивації, поглиблення орного шару та розпушування ґрунту.

Алла Гусарова, SuperAgronom.com

Читати також: Фази розвитку цукрових буряків, важливі моменти у вирощуванні та догляд за посівами