12 березня 2024, 15:00, Україна

Британські фахівці проведуть три технологічні воркшопи для стартапів аграрної галузі

Про це повідомляє mind.ua.

Мета проєкту — розвиток екосистеми інновацій в Україні та промоція перспективних технологічних рішень, які є актуальними для українського ринку та мають потенціал для експорту у Велику Британію.

Для українських стартапів буде проведено три вокршопи, в яких приймуть участь українські та британські IT  фахівці для спільного напрацювання рішень та ідей щодо розвитку інновацій в трьох напрямках — Agritech, MedTech, AI. 

AgriTech:

  • Створення R&D практик в аграрній галузі. Британські фахівці бачать можливість у довгостроковому супроводі планування та розвитку R&D діяльності в Україні з метою підтримки відновлення аграрної галузі. У Воркшопі візьмуть участь представники британської організації AgriTech Centre/Catapult, що має експертизу в розбудові інноваційної екосистеми в аграрній галузі. Експерти організації вже працюють з широким спектром інноваційних технологій та рішень, які можуть бути корисними для українських технологічних компаній та бізнесу.
  • Партнерство логістичних індустрій України та Об’єднаного Королівства Великої Британії. Буде розглянуто потенційну співпрацю із Digital Supply Chain Hub — екосистемою цифрових інновацій, яка дає змогу окремим особам та організаціям співпрацювати задля вдосконалення та оптимізації ланцюгів поставок шляхом впровадження цифрових рішень. Дата і час проведення: 14 березня (четвер), 16:00 – 18:00.

Штучний інтелект:

  • Використання штучного інтелекту у сфері професійних послуг. У воркшопах візьмуть участь британські фахівці, залучені до розробки програми «Професійні та фінансові послуги наступного покоління». Ця програма допомагає різноманітним секторам професійних послуг розвивати та використовувати цифрові технології, зокрема  бухгалтерський облік, юриспруденцію, страхування, кредитування, консультаційні та платіжні послуги, розвивати та використовувати цифрові технології. Дата і час проведення: 18 березня (понеділок), 16:00 – 18:00.

Дедлайн заповнення заявки на участь:

  • AgriTech — до 14:00 14 березня,
    штучний інтелект — до 14:00 18 березня.

Переваги для команд: Експертна та менторська підтримка з боку британських фахівців, потенційне масштабування продукту на ринок Великої Британії.

Щоб взяти участь, потрібно заповнити форму за посиланням.

Дослідження відбудеться в рамках проєкту Good Governance Fund «Екосистема Інноваційних Технологій».