6 березня 2024, 16:39, Техніка

Тайтен Машинері Україна представила ефективну сільгосптехніку до сезону 2024

Зокрема, «Тайтен Машинері Україна» підготувала до сезону 2024 технологічні та фінансові рішення, що допоможуть пройти рік з максимальним прибутком.

Так, на складах компанії вже наявні в Україні високоефективні трактори, які закривають потреби в потужності для роботи в полі та у господарстві. Це популярні моделі Case IH Puma 210 і 155, а також Farmall 110M, Maxxum 125 та 140.

Також сільгоспвиробникам презентували лінійку 8-рядкових сівалок точного висіву KUHN KOSMA M 500 та KUHN KOSMA TRM, а також просапну електричну сівалку KUHN MAXIMA 3 TMR E. Ці сівалки завдяки своїй ефективній конструкції дозволяють використовувати меншу потужність трактора, мають кращу на ринку точність висіву та надійні й міцні механізми.

До продажу також доступні:

  • дводискові розкидачі добрив KUHN AXIS 30.2 K, які завдяки системі розподілу CDA точно і ощадливо вносять мінеральні добрива відповідно до закладених норм;
  • причіпні обприскувачі KUHN METRIS 2 RHPA, які відзначаються надзвичайно високою ефективністю і дозволяють обробити до 100 гектарів «до обіду»;
  • причіпні прес-підбирачі KUHN VB3155 OPTICUT, які забезпечують якісне скошування, підготовку та підбирання зеленої маси.

У «Тайтен Машинері Україна» додали, що компанія має постійний широкий асортимент запасних частин, кваліфіковане сервісне обслуговування та розвинуту регіональну мережу.
Отримати консультацію щодо наявності техніки чи запчастин можна за тел.: (0800) 50-80-80.  

Олена Басанець, SuperAgronom.com