6 березня 2024, 12:00, ЗЗР

Придбання ЗЗР та мікродобрив на вигідних умовах — партнерська програма ПУМБ та ALFA Smart Agro

Відтепер представникам агро бізнесу у ПУМБ стане доступне придбання продукції ALFA Smart Agro за пільговою відсотковою ставкою від 3,5% для кредитів терміном до чотирьох місяців та до 12,8% для кредитів на рік.

Серед інших переваг фінансування — простий і прозорий процес, який не вимагає проведення оцінки та нотаріального оформлення заставного майна, та передбачає комфортний графік погашення, адаптованого до сезонності. Що важливо, комісія за надання кредиту також відсутня.

Програма стане у нагоді агровиробникам, які слідкують за новаціями та прагнуть до ефективного підвищення врожайності своїх господарств. Компанія ALFA Smart Agro входить до переліку лідерів ринку засобів захисту рослин та мікродобрив завдяки передовим розробкам із унікальними формуляціями, які не мають аналогів, а її препарати вже декілька років поспіль — №1 за площами застосування в Україні.

Дізнатися більше про умови кредитування в ПУМБ можна, перейшовши за посиланням або зателефонувавши по номеру гарячої лінії банку: 0 800 501 275.

Олена Басанець, SuperAgronom.com