8 лютого 2024, 12:00, Техніка

Стало відомо, які компанії постачають найбільше дискових борін до росії

Про це йдеться в матеріалі: «Місія по порятунку світу від голоду», або Чому відомі виробники сільгосптехніки досі не вийшли з росії на Latifundist.com.

«Якщо брати до уваги виробників, то найбільше дискових борін поставила Amazone (23,02% в загальному об’ємі). За нею йде французька компанія Gregoire Besson (14,04%) та чеська Farmet (10,10%). Перші дві поставляли техніку напряму на свої представництва у росії. Це «Амазоне» та «Грегуар Бессон Восток». А третя на офіційного представника «РостЛайн Агросервіс», - йдеться в повідомленні.

Додається, що найбільше російські фермери купували дискові борони Amazone — доля ринку 24,16%. Друге місце по попиту у Gregoire Besson — 14,41%, і третє у BEDNAR — 10,86%.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що більше половини всіх поставок сівалок до росії у січні-жовтні 2023 р. припадали на Німеччину. В трійку також потрапили Італія та Туреччина. Загалом імпортували до росії сівалки 117 компаній.

Зауважимо, що позицію компаній щодо роботи на ринку рф дивіться в огляді «Репутація чи прибуток: позиція світових агрокомпаній щодо війни рф проти України» на Latifundist.com.

Наголосимо, що більшість іноземних виробників сільгосптехніки призупинили свою роботу чи повністю вийшли з ринку країни-терориста росії, проте деякі компанії продовжують і далі там працювати та заробляти «кроваві» гроші, спонсоруючи тим самим війну росії проти України.

Олена Басанець, SuperAgronom.com