2 січня 2024, 15:00, Добрива

Євросем випустила оновлену лінійку добрив власного виробництва

Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Facebook.

В новій лінійці представлено продукти:

  • Добросем. Збалансований комплекс макро- та мезоелементів, що також містить розроблений науковцями комлекс Євростім для збалансованого живлення рослин та активного росту кореневої системи.
  • Євростім Преміум. Висококонцентроване комплексне добриво на хелатній основі для позакореневого підживлення та передпосівної обробки насіння технічних, зернових та бобових культур. Підвищений вміст цинку та біологічно активних речовин комплексу Evrostim Active сприяють стимуляції розвитку кореневої системи.
  • Євростім Основа. Мультифункціональне комплексне рідке добриво на основі розинних органо-мінеральних і гумінових речовин для позакореневого підживлення зернових культур, технічних, бобових, овочевих, квітково-декоративних та плодово-ягідних культур у відкритому та захищеному грунті. Збалансований склад макро- та мікроелементів сприяє подоланню рослинами тимчасового голодування
  • Євростім Бор. Концентроване рідке добриво на основі легкодоступних біологічно активних форм бору — боретаноламіну, для профілактики дефіциту та забезпечення рослин бором. Амінокислоти та фітогормони у складі продукту підвищують стресостійкість рослин, покращують поглинання бору листовою поверхнею і покащують метаболізм.

Детальніше про властивості добрив, норми та умови застосування і рекомендації можна поитати в каталозі продуктів «Євросем».