2 грудня 2023, 09:00, Техніка

Український виробник DLight презентував багатофункціональний перевантажувальний комплекс

Про це в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua керівник відділу маркетингу та реклами компанії DLight Євген Мелентьєв.

«Нова розробка дуже цікава для українського та європейського ринку. Зараз клієнти з більшою цікавістю дивляться на такі новинки, тому що це незвичний продукт, який призначений для перевантажування біг-бегів з добривами чи посівним матеріалом та наступним перевезенням зі складу на поле й завантаженням у сівалки чи розкидачі добрив», — каже Євген Мелентьєв.

Як зазначив Мелентьєв, до крана-маніпулятора можуть приєднатись змінні органи, тобто різні захвати для сіна, тюків, колод, сипучих вантажів та інші. У стандартній комплектації комплекс оснащений гаком для біг-бегів. Техніка використовується не тільки в сільському господарстві, а й в комунальній сфері.

«Причіп у нас вантажопідйомністю 8,5 тонн і використовується цей комплекс в першу чергу для перевантаження біг-бегів. В даній комплектації вантажопідйомність знижена за рахунок крана-маніпулятора, тобто його пряме використання не перевозити сипучі матеріали, а саме вантажі в біг-бегах: завантажити, перевести і перевантажити. Це таке середнє рішення між фронтальним тракторним та телескопічним навантажувачами — багатофункціональна машина», — розповів він.

Олена Басанець, SuperAgronom.com