26 листопада 2023, 09:00, Техніка

Електротрактор Case IH Farmall 75C Electric отримав нагороду Farm Machine Award 2024

Про це Traktorist.ua повідомили в пресслужбі компанії Тайтен Машинері Україна.

«У номінації Farm Machine Award 2024 відзнаку отримав цілком новий електричний трактор Farmall 75C Electric, який було визнано найкращим компактним трактором. Він має 4 напівавтономні функції, включно з режимом безпеки та функцією Follow me, а також режим прямування за рядом. Крім того, електричний Farmall 75C має безпечний режим, який може виявляти людей, тварин чи об'єкти поряд із трактором в радіусі 360°. У комплектації з фронтальним навантажувачем цей трактор може використовуватися як прифермерський чи комунальний», — йдеться в повідомленні.

За словами виробника, Farmall 75C Electric має потужність 75 к.с., що еквівалентно дизельній машині. На одному заряді електротрактор може працювати середню тривалість автономної роботи протягом 4 год.

Також під час церемонії Agritechnica Innovation Award визнання журі отримала система Advanced Feedrate Radar, яку було розроблено для комбайнів Case IH Axial-Flow — технологія здобула срібну медаль.

«Система за допомогою чотирьох радарних блоків на жниварці передбачає кількість маси, що надійде до комбайну, це дозволяє до 20% збільшити швидкість роботи комбайна без ризику блокування», — додали в Тайтен Машинері Україна.

Олена Басанець, SuperAgronom.com