10 серпня 2017, 15:00, Україна

DuPont Pioneer проводить конкурс на найвищий показник врожайності

DuPont Pioneer закликає українські господарства не зволікати, а швидше подавати заявки на участь у популярному Конкурсі «Піонер Максимум», щоб довести свій максимум врожайності серед аграріїв всієї України, повідомляє прес-центр DuPont Pioneer.

Сучасний смартфон і насіння нових гібридів професійної селекції Pioneer чекають на переможців — агрономів і господарства, які  визначатимуться в номінаціях «Кращий врожай гібриду кукурудзи DuPont Pioneer» та «Кращий врожай гібриду соняшнику DuPont Pioneer».

Як було оголошено раніше, результати будуть визначені у шести агро-кліматичних зонах — Полісся, Західний Лісостеп та Карпати, Центральний Лісостеп, Східний Лісостеп, Правобережний Степ, Лівобережний Степ та у зоні зрошення. В кожній з шести зон будуть визначені перші, другі і треті місця, а в зоні на зрошені буде визначено лише одного переможця.

Щоб стати учасником Конкурсу, необхідно:

  • бути юридичною особою або підприємцем, який вирощує в своєму господарстві в сезоні 2017 року мінімум 300 га кукурудзи та/або 100 га соняшнику Pioneer;
  • мати розмір поля, яке приймає участь в Конкурсі, не менше ніж 50 га;
  • подати Заявку на участь у Конкурсі, звернувшись до регіонального представника DuPont Pioneer.

За тиждень перед збором врожаю господарство повинно проінформувати і запросити агронома-консультанта компанії DuPont Pioneer для фіксації показників врожайності. Результати у вигляді Актів збору отриманої врожайності приймаються для участі в Конкурсі у перерахунку до залікової врожайності при кондиційній вологості до 1 грудня 2017 року.

Нагадаємо, що минулого року в рамках «Піонер Максимум» рекордної урожайності по соняшнику було досягнуто в Кіровоградській області із показником 4,69 т/га з гібридом P64A89, а по кукурудзі — в Київській області із результатом 15,0 т/га при кондиційній вологості 19% з гібридом P9175.

Чи зможе хтось перевершити ці показники та продемонструвати більш вражаючий результат у 2017 році? Дізнаємось наприкінці року!