1 листопада 2023, 09:00, Технології

На виставці Agritechnica 2023 буде представлено центр розумного землеробства

Про це  повідомляє пресслужба DLG.

Так, експоненти представлять свої інтелектуальні рішення для сільського господарства щодо підвищення ефективності та стійкості.

«Термін «розумне землеробство» охоплює технології, які автоматизують роботу на фермі і тим самим полегшують навантаження на аграріїв. Багато ферм вже визнали переваги розумного землеробства та використовують цифрові технології, такі як інтелектуальна техніка та датчики, а також системи управління фермами. Рішення для розумного землеробства сприяють ефективному використанню робочих ресурсів, зменшують кількість робочих кроків, допомагають в управлінні фермою, оптимізують виробництво сільськогосподарських культур відповідно до місцевих умов і, що не менш важливо, допомагають керівнику ферми приймати правильні рішення», — пояснили в DLG.

Дізнатися про останні технології та розробки можна буде в залі №9, зокрема там буде продемонстровано:

  • програмні рішення для обміну даними між технікою або між технікою та офісом, як-от автоматичне документування польових робіт або передача карт добрив і посіву на інтелектуальне обладнання;
  • як запровадити Smart Farming на фермі, в тому числі покрокові живі демонстрації налаштування систем управління фермою на сільгосптехніці.

Крім того, скаути розумного фермерства працюватимуть з відвідувачами, щоб дізнатись поточний стан цифровізації на їхніх фермах і визначити наступні кроки щодо подальшої цифрової підтримки.

DLG Spotlight «Smart Farming» на Agritechnica 2023 представить інноваційні рішення, що спонукають до роздумів, у комплексному форматі.

Олена Басанець, SuperAgronom.com