16 червня 2023, 09:00, Техніка

На Agritechnica вперше представлять масштабну експозицію с/г техніки з України

Про це Kurkul.com повідомили у пресслужбі організатора компанії DLG.

У виставці цьогоріч візьме участь 2600 експонентів із понад 50 країн. Організатор, DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство), повідомляє, що серед зареєстрованих 2 200 експонентів представлені всі провідні міжнародні компанії сільськогосподарського машинобудування.

«Серед експонентів з понад 50 країн представлені усі лідери ринку. Разом з міжнародним дилерським центром, B2B-виставкою «Системи та компоненти» та зоною стартапів «agrifood start-ups» Agritechnica 2023 пропонує повний спектр сільськогосподарського обладнання та пов’язаних тем. Agritechnica є тією бізнес-платформою, якої так потребує міжнародна спільнота, особливо після перерви через пандемію», — розповів Тімо Ціпф, керівник проєкту Agritechnica.

Зокрема, понад 30 компаній з України запропонують міжнародним покупцям свої технічні рішення для сільськогосподарського виробництва — від техніки для обробітку грунту до транспортування, зберігання і післязбиральної обробки.

Так, вперше на Agritechnica буде представлена масштабна національна експозиція підприємств-виробників сільськогосподарської техніки з України, за участю 13 компаній та провідних національних асоціацій машинобудування та аграрного сектору.