4 квітня 2023, 16:48, Україна

FMC і ХАЛО Траст упроваджують програми розмінування в Україні

Про це повідомляє пресслужба FMC Україна.

Зазначається, що в рамках кампанії «Культивуємо свободу» корпорація FMC спрямує 3% своїх доходів від продажів в Україні у 2023 році на розширення зусиль ХАЛО Траст з розмінування у постраждалих регіонах по всій країні. Завдяки цьому фінансуванню ХАЛО Траст зможе значно збільшити свої можливості з розмінування українських агрогосподарств.

«Ми з гордістю оголошуємо про наше партнерство з ХАЛО Траст — вже понад три десятиліття їхня масштабна діяльність з розмінування допомагає підвищити безпеку та покращити умови життя в багатьох країнах, що постраждали від військових дій. Цей проєкт не лише гарантує українським аграріям безпечне повернення на свої поля для сівби та збирання врожаю, а й сприяє підвищенню продовольчої безпеки в усьому світі. Завдяки цій співпраці ми прагнемо створити майбутнє, в якому аграрії зможуть обробляти свої землі, не боячись вибухонебезпечних залишків війни, і створити умови до потужних кроків з відбудови, що принесе користь сільським громадам і всій країні», — наголосив Марк Дуглас, президент і головний виконавчий директор FMC.

У свою чергу, Джеймс Коуен, генеральний директор ХАЛО Траст, висловив вдячність за співпрацю корпорації FMC.

«Ми надзвичайно вдячні корпорації FMC за щедрий внесок у фінансування нашої роботи з порятунку життя в Україні. Це дозволить нам інвестувати в людей, обладнання та нові технології, необхідні для виконання надзвичайного завдання — зробити Україну безпечною від наземних мін, бомб та снарядів. За підтримки FMC ми направимо групи з розмінування та критично важливе обладнання, щоб очистити землю для українських аграріїв, їхніх родин та громад», — зазначив пан Коуен.

Співпраця між FMC та ХАЛО Траст розпочнеться у квітні в кількох громадах в різних регіонах України.

Читати також: 3% доходу — на розмінування полів: FMC започаткувала програму підтримки аграріїв