15 лютого 2023, 12:00, Україна

Конференція Re:farm вже зовсім скоро — опубліковані деталі заходу

Зазначається, що на конференції працюватимуть 3 сцени, на яких спікери виступатимуть паралельно в 4 тематичних потоках. Все це для того, щоб учасники конференції могли обрати для себе самі ті теми, які їх цікавлять і провести насичений день, слухаючи спікерів.

На сцені “Технології” експерти з живлення, захисту рослин, ділитимуться технологіями, які допоможуть протистояти викликам сезону 2023 року. Фермери розкажуть як оптимізували технологічну карту та перебудували сівозміну. 

  • 5:40-16:00 — бренд-менеджер Pottinger Володимир Мірненко поділиться секретом «‎Як кинути палити або принципи доказової агрономії» — 
  • 18:20-18:40 —директор «Нексат Україна» Юрій Мрук розповість про «‎Трактор потужністю 1100 к.с. з нульовим ущільненням ґрунту»

На потоці “Точне землеробство” увага буде зосереджена на технологіях диференційованого внесення добрив та сівби  — як можливості перерозподілити ресурси на продуктивних і непродуктивних ділянках поля.

«Спікери, які тестували ці технології на господарствах поділяться результатами таких дослідів на різних культурах та розкажуть скільки дійсно можна оптимізувати витрат таким шляхом. Серед цікавих тем — агрономічний моніторинг, використання цифрових платформ, а також майстер-клас зі скаутингу», — йдеться в повідомленні.

  • 11:50-12:30 — Євген Корнієнко, «Контінентал Фармерз Груп», «‎Агрономічний моніторинг в КФГ: які питаня вирішує і як виконується»‎.
  • 14:30-15:00 — Богдан Кривіцький, «ІМК», «Дифвнесення: що варто робити, а що ні. Досвід ІМК‎»‎.
  • 15:00-15:30 — Валерія Ващенко, Zemlerob, «‎Принципи формування і управління зонами продуктивності»‎

На потоці “Виробництво” спікери розкажуть, як працювати та продовжувати розвиватись господарству під час війни чи варто інвестувати у парк техніки.

«Не оминуть і тему нішевих культур. Цьому буде присвячена панельна дискусія, в якій візьмуть участь виробники альтернативної аграрної продукції»

  • 12:40-13:00 — Андрій Дмитрієв, Lean Institute, «‎Lean - як спосіб підвищення ефективності агробізнесу».
  • 17:20-17:40 — Григорій Плічко«‎Альтаїр»‎, «Як вижити та продовжити розвиватися господарству під час війни‎».
  • 17:40-18:00 — Григорій Мельничук, «Агрофірма Чумак», «Агробізнес очима молодого керівника: досвід управління з нуля‎».

На тематичному потоці “Бізнес” виступатимуть з темами про управління фінансами, інвестиції, фарм-менеджмент системи та управління земельним банком.

  • 16:40-17:00 — Максим Талько, «‎Жива Нива»‎, «‎Як зібрати, оптимізувати та управляти земельним банком. Досвід «‎Жива Нива»‎.
  • 18:00-18:30 — Богдан Лукіянчук, GROWEX, «Як додатково заробити 110 млн грн за рік без інвестицій‎».

Реєстрація на конференцію все ще відкрита. Для цього вам необхідно перейти за посиланням та обрати необхідний тип квитка (STANDARD і PREMIUM). 

Детальніше про тематичні потоки, спікерів, вартості участі можна дізнатись на сайті конференції www.refarm.com.ua