16 січня 2023, 10:25, Техніка

Українським аграріям стане доступним безкоштовне дефектування техніки New Holland

Про це повідомляє прес служба компанії.

«На жаль, війна внесла корективи в життя наших аграріїв, та ми — Українці, а, отже, ніколи не зупинимось на досягненні свого! Кожен із нас, на своєму місці, має відчайдушно працювати задля спільної мети і внесок хліборобів важко переоцінити. CNH Industrial рішуче засуджує війну, зініційовано російською федерацією, та продовжує підтримувати українських агровиробників. Розуміючи важливість безупинної роботи аграріїв, компанія New Holland запустила Програму безкоштовного дефектування техніки своїх клієнтів», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в рамках програми з підтримки українських сільгоспвиробників компанія New Holland проведе дефектування за власний рахунок. Програма поширюється як на трактори виробника, так і на самохідні обприскувачі SPF Guardian та комбайни: від найменшого TC 5 до найбільш продуктивного CR 10.90, а також комрозбиральних FR.

Програма реалізовується потужностями офіційних дилерів виробника та спрямована на підготування техніки до наступного сезону польових робіт і відновлення пошкодженої техніки внаслідок дій агресора. Ініціатива New Holland, передусім, розрахована на тих, чия техніка напряму постраждала від війни, але участь в ній може взяти будь-який власник техніки New Holland. Для цього потрібно звернутися до свого дилера New Holland.

В компанії зазначають, що навіть при великій завантаженості майстерень, оцінка стану техніки виконується без затримок, уважно й точно.

«Сині трактори та жовті комбайни були поруч тоді, коли українські фермери тільки відкривали шлях до світових агротехнологій; стали в нагоді й тоді, коли донедавна рекордно великі врожаї перетворились на базові. І зараз, коли сотні тисяч гектарів переорюють не плуги, а бомби, New Holland лишається поруч», — додають в компанії.

Нагадаємо, вітчизняний виробник презентував нову лінійку шлейфових борін Swift.