12 грудня 2022, 15:15, Насіння

Каталог-2023 насіння ексклюзивних гібридів соняшнику Strube вже доступний онлайн

Портфоліо Strube включає 12 гібридів для класичної технології та сульфо або Євролайтнінг (Євролайтнінг плюс).

«Попит на насіння соняшнику значно зріс в останні роки, адже ця культура є високорентабельною. Цьогоріч, через непрості умови, а також через військові дії, багато з вас змушені були внести зміни у планування структур посівних площ. І однією з тих культур, якій більшість віддала перевагу у сівозміні — це соняшник. Соняшник залишається універсальною сільськогосподарською культурою, адаптованою до будь-яких умов вирощування, що є порятунком для українського агробізнесу. LNZ Group співпрацює з німецькою компанією Strube і є офіційним, ексклюзивним дистриб’ютором соняшнику Strube в Україні. Ми хочемо допомогти вам у підвищенні ефективності вирощування соняшнику. Першим та важливим кроком у цьому є вибір гібрида. Ми допоможемо обрати вам найкращий гібрид соняшнику для відповідних умов і завдань», — зазначено у передмові до каталогу.

Окрім уже знаних та вирощуваних українськими аграріями гібридів німецького бренду, на наступний сезон запропоновано і новинку — гібрид Капеа ШТ.

«Гібрид Капеа ШТ має середньопізню стиглість, але відповідно і найвищий потенціал врожайності, що можна розкрити в зоні Лісостепу та північного Степу з достатнім рівнем зволоження. Цей гібрид має найвищі бали по толерантності до основних хвороб соняшника та гарно реагує на інтенсивну технологію», — зазначають в агродепартаменті LNZ Group.

І додають, що для того, аби бути упевненими в якості гібридів, усі продукти, наявні в каталозі, фахівці компанії тестують на власних полях як у великих, так і в маленьких масштабах, у різних ґрунтово-кліматичних умовах.

Переглянути каталог Strube на 2023 рік можна за посиланням: https://bit.ly/3uIicDa

Читати також: Результати випробувань гібридів соняшнику Strube в умовах північного заходу