9 грудня 2022, 17:00, Техніка

В Україні з'явиться універсальний 110-сильний трактор Case IH Farmall M

Про це повідомляє Traktorist.ua.

Новинку готується представити компанія Тайтен Машинері Україна. Техніка вже доступна для замовлення.

Трактор оснащений 3,9 літровим турбованим двигуном з інтеркулером, що має крутний момент 430 Нм та рівень викидів Tier III. До цього поліпшена система охолодження з віскомуфтою, що, за словами виробника, дозволяє економити пальне взимку та запобігти перегріву в умовах спеки.

Двигун працює з трансмісією ActiveDrive 4 (Semi-Powershift) 16x16, має автоматичне блокування диференціалу та автоматичний повний привід, що зменшує витрату пального та дозволяє обрати оптимальний режим роботи.

«Ключовою перевагою в роботі стане потужна електромеханічна гідросистема продуктивністю 65 л/хв з 3 парами гідровиходів, яка дозволяє керувати навіскою вантажопідємністю до 5400 кг та без проблем керувати важким сільськогосподарським обладнанням з високою точністю на заданій глибині», — йдеться в повідомленні. 

Для комфорту оператора передбачена простора кабіна з регульованою пневмопідвіскою сидіння та кліматичною установкою та аудіосистемою в стандартній комплектації у поєднанні з електрогідравлічним важелем перемикання напрямку руху Power Shuttle.

Електромеханічна муфта ВВП має три різні швидкості (540, 540E та 1000 об/хв), що дозволяє агрегатувати як з агрегатами для сільгоспробіт, так і з будь-яким агрегатом вітчизняного чи іноземного виробництва для заготівлі щепи для опалення.

Нагадаємо, в США презентували технологію для боротьби з бур'янами, стійкими до гербіцидів.