12 вересня 2022, 13:38, Технології

Virtual Farm допомагає аграріям визначити проблеми в їхньому господарстві і знайти їх вирішення

Про це повідомляє Latifundist.com з посиланням на пресслужбу компанії Trimble. 

Зазначається, що за допомогою цієї платформи користувачі зможуть відвідати віртуальне господарство, визначити загальні проблеми, з якими вони щодня зіштовхуються, зв'язатися з представником компанії та вибрати найкращі рішення для свого господарства.

«У Trimblе ми щодня працюємо з аграріями. Це допомагає нам зрозуміти питання, які турбують їх найбільше, та якнайкраще допомогти у пошуках рішень. Ми знаємо, що сільське господарство — це тяжка праця. Однак рішення Trimble Agriculture можуть допомогти полегшити роботу, а цей новий інструмент допоможе аграріям визначити їхні завдання та швидко знайти рішення», — кажу Джим Чемберс, віцепрезидент Trimble Agriculture.

У компанії зауважили, що ніхто не може контролювати зовнішні сили, які негативно впливають на сільське господарство. Проте існують рішення, які можуть допомогти полегшити агро-діяльність.  

Віртуальне господарство Trimble Virtual Farm детально описує загальні проблеми та практичний досвід застосування технологій та рішень, зокрема:

  • забезпечення виконання робіт;
  • управління даними;
  • оптимізація інвестицій;
  • управління ресурсами з оптимальним використанням часу;
  • управління водними ресурсами;
  • початок роботи в точному землеробстві. 

Trimble пропонує аграріям високонадійне, точне та просте у використанні обладнання разом із місцевою сервісною підтримкою для того, щоб оптимізувати роботу господарства, з можливістю легкої інтеграції з різними брендами, та наданням агровиробникам більшої ефективності роботи техніки різних виробників в межах одного господарства.

Дізнатися більше про Virtual Farm можна за посиланням

Читати також: Економія під час війни: чи допомагає точне землеробство?