29 червня 2022, 13:30, Техніка

Amazone презентувала сівалку з функцією внесення добрив при сівбі

Як зазначається, сівалка оснащена двокамерним бункером, місткістю 2000 л, з яким одночасно можна висівати декілька компонентів.

«Це означає, що разом з основним насінням тепер є змога сіяти рослини-компаньйони та виконувати підсіви», — пояснили у пресслужбі.

Новинка дає змогу одночасно з насінням вносити добрива. Залежно від потреб і побажань фермера, компанія може виготовити бак з індивідуальним поділом — 60:40 або 70:30. Також є можливість обладнати сівалку системою швидкого спорожнення для оперативної зміни насіння у процесі роботи та полицею для зберігання додаткових мішків з насінням

«Зручність, адаптивність, легке та швидке управління, багатофункціональність, можливість під’єднання до різних ґрунтообробних знарядь Amazone та низка інших переваг роблять нову Centaya-C максимально адаптованою до сучасних вимог», — йдеться у дописі.

Нагадаємо, компанія «Амазоне-Україна» з кінця березня відновила постачання техніки до України, аби виконати свої зобов’язання перед партнерами та забезпечити агровиробників до посівної усім необхідним.