27 червня 2022, 12:05, Технології

Названа технологія, здатна зменшити втрати під час жнив

Про це повідомляє Traktorist.ua.

Зі слів компанії-дилера Тайтен Машинері Україна, ця система автоматичного водіння забезпечує максимум продуктивності та мінімум витрат пального і часу, крім того — зменшення втомлюваності оператора.

«Забезпечуючи точне ведення самохідної техніки (тракторів, обприскувачів), система EZ-Pilot Pro також незамінна для комбайнів. До всіх переваг додається картографування врожайності й контроль використання техніки та її ресурсу, що дозволить найбільш ефективно витрачати паливно-мастильні матеріали, добрива та ЗЗР», — йдеться в повідомленні.

EZ-Pilot Pro складається з електричного двигуна SAM-200 з монтажним комплектом під рульову колонку, комплекту кабелів для підключення та антени NAV-900 з вбудованим контролером для компенсації нерівностей.

В Тайтен Машинері Україна повідомили, що система також корисна в умовах дефіциту кадрів та браку часу, адже певною мірою дозволяє компенсувати недостатню кваліфікацію нових кадрів та залучення сезонних працівників, заощаджуючи фінанси.

Серед інших переваг комплекту обладнання в компанії називають:

  • легкий монтаж на будь-яку техніку: трактор, обприскувач, комбайн. Достатньо лише підготувати техніку, проклавши один раз кабелі на кожній одиниці;
  • робота з дисплеями Pro 700 або IntelliView IV;
  • антена nav 900, що є навігаційним контролером і приймачем, який підтримує всі рівні точності, автоматично калібрується для компенсації рельєфу та підвищення точності проходів;
  • сервіс AFS Connect дозволить отримувати дані про роботу техніки та господарства на ПК або мобільний телефон через e-mail.

Нагадаємо, південні області почали збирати озиму пшеницю.