28 червня 2022, 09:00, ЗЗР

Насіння і ЗЗР у наявності: інтернет-магазин LNZ Web продовжує роботу

Про це розповів керівник плафторми LNZ Web Микола Мандра.

«Кількість препаратів та їх різноманіття майже не змінилися. Навпаки, з кожним роком їх стає все більше і варіативність у виборі як для звичайного фермера, так і для великого агровиробника збільшується. В зв’язку з воєнною ситуацією в країні деяких препаратів, можливо, не вистачає в тій мірі, якої потребує ринок. Але ринок досить таки великий і можна знайти альтернативу або заміну», — відмітив він.

Складніше, на його думку, вибрати щось нове для малого фермера. В LNZ Web зважають на це і допомагають клієнтам у виборі, формуючи різний підхід до кожної окремої ситуації.

Читати також: Захист від шкідників: усі аспекти — дайджест матеріалів на SuperAgronom.com

На питання, чи вистачає на платформі LNZ Web товарних позицій для забезпечення попиту аграріїв на сьогодні, Микола Мандра відмітив, що логістичні процеси наразі працюють в силу своїх можливостей, але при цьому товарних позицій для забезпечення попиту клієнтів інтернет-магазину достатньо.

«Ми мали чіткий план потреб на сезон 2021-2022 рр., через що певна кількість товару була завезена до початку війни, щось залишилось з попереднього сезону, але загальна картина виглядає так, що дефіциту продукції наразі не спостерігається. Надалі маємо надію, що ситуація буде покращуватись та стабілізуватись, не тільки з товарами та логістикою, а й загалом в країні. Ринок засобів захисту рослин та посівного матеріалу, досить масштабний та пластичний і він пристосовується до нових умов.», — додав Микола Мандра.

Нагадаємо, оприлюднено звіт щодо поширення шкідників і хвороб у посівах ярих культур.

© Меланія Несмачна, SuperAgronom.com