1 червня 2022, 12:00, Урожай

На Харківщині відновлює роботу Золочівський елеватор ГК Прометей

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як зазначено в повідомленні, наразі підприємство повертає персонал на роботу, поступово відновлюючи свою планову діяльність. Найближчим часом заплановано розширення спектру послуг, що надаються сільгоспвиробникам, а також відновлення відвантаження.

ГК «Прометей» залучила пільговий кредит для проведення посівної-2022

Читати

Також після нетривалого відключення відновлено подачу електроенергії на зерносховищний комплексу. Це дає змогу здійснювати роботи з контролю якості зернових та олійних, що зберігаються на елеваторі.

У компанії наголошують, що «Золочівський елеватор» з початку березня перебував під посиленою охороною і був фактично «законсервований». Координаційний блок ГК «Прометей» забезпечував персонал усім необхідним. На підприємстві була охорона і директор, а також позмінно виходив персонал, який обслуговував елеваторне обладнання. Відвантаження не здійснювалося.

«Наразі, коли лінія фронту від нас відсунута, ми маємо намір переходити в більш активний режим роботи. Регулярно контролюється якість продукції, ведеться необхідний облік», — каже Данило Данилов, директор елеватора.

У повідомленні пресслужби також наголошується, що зерносховища компанії з перших днів війни були переведені у військовий режим і перебували під особливою охороною. Це дало змогу повноцінно функціонувати більшій частині активів зі зберігання зерна. Запуск роботи «Золочівського елеватора» допоможе знизити дефіцит елеваторних потужностей загалом по галузі в новому сезоні.

Читати також: Експерти оприлюднили перші прогнози цьогорічного врожаю