26 травня 2022, 15:00, Україна

Зібрано перелік корисних сервісів для аграріїв під час війни

Повний перелік сервісів можна знайти у матеріалі «Корисні онлайн-сервіси для аграріїв під час війни». А ось перелік тих сервісів, що допоможуть аграріям спростити посівну:

https://agrostatus.org/ — аграрна платформа Мінагрополітики по збору актуальних потреб аграріїв під посівну в режимі реального часу.

https://military.feodal.online — сервіс, який допомагає аграріям убезпечити роботу механізаторів на полі. Якщо ваші поля знаходяться у зоні, де відбувалися бойові дії, то залиште заявку на сервісі, після чого команда саперів почне працювати над знешкодженням об’єктів.

https://t.me/mvs_ukraine/11971 — Держспецзв’язку розповідає все, що ви хотіли знати про Starlink, але не знали, як спитати.

Метео Фарм — незалежний метеосервіс, який надає повну інформацію про агропогодні умови. Має понад 200 метеостанцій в Україні. Допомагає аналізувати агропогоду у своїй місцевості і використати історію погоди за останні 10 років. Доступні також такі дані, як ефективна температура та вологість ґрунту, інтенсивність та розподіл опадів у тій чи іншій зоні.

https://agroapp.com.ua, чат-бот @agroappbot — сервіс допомагає аграріям отримати кредити на посівну. Вам потрібно ввести ЄДРПОУ та потрібну суму кредиту. За годину отримаєте реальні пропозиції від «Укргазбанку» та «Ощадбанку». Далі залишається обрати відповідну пропозицію під потреби.

СуперАгрономPRO — чат-бот, який допоможе швидко знайти та придбати необхідне добриво, хімію чи насіння.