6 травня 2022, 17:31, Світ

DLG запрошує на дні поля, присвячені насінництву і точному землеробству

Тема Днів поля — «Моє рослинництво. Моє майбутнє».

Під час заходу буде представлено 350 експонентів з 16 країн — перспективні розробки в області сортів насіння, методів вирощування, технологій та сільськогосподарських матеріалів, які дозволять відвідувачам застосовувати все більш індивідуальні стратегії для своїх господарств

DLG очікує близько 23 тис. відвідувачів протягом трьох днів заходу.

На дослідному полі площею 13 га селекціонери покажуть усталені та нові сорти. Крім того, численні компанії, організації та установи презентують інші окремі аспекти рослинництва, такі як підживлення, захист рослин та різні методи вирощування, а також новітні рішення щодо точного землеробства та оцифровки.

В рамках заходу вперше буде представлено інформацію про вирощування, догляд та ефективне зрошення польових овочів. 

Вдруге DLG представить спеціалізовану інформаційну платформу, яка детально досліджує теми органічного землеробства. Учасникам виставки нададуть інформацію з актуальних питань, що стосуються управління вирощуванням рослин та використання ресурсів, а вчені презентуватимуть останні результати досліджень для практичного використання.

Також під час DLG Feldtage 2022 продемонструють сільгосптехніку: для механічного контролю бур’янів, обприскувачі, розкидачі мінеральних добрив та ін. Загалом буде продемонстровано понад 70 машин.

Традиційно під час Днів поля буде проведено порівняння європейських підходів до виробництва озимої пшениці: Який варіант у рамках випробувань досяг найвищої продуктивності без жодних прямих витрат? Учасники ознайомляться з філософією вирощування 11 команд та зможуть запозичити досвід для власного виробництва.

 Детальніше про DLG Feldtage 2022 дізнавайтесь за посиланням.