1 квітня 2022, 09:00, Україна

На телеграм-каналі SuperAgronom.com стартує єдиний аграрний чат для живого спілкування з експертами

Незважаючи на воєнний стан та метушню окупантів, нам потрібно сіяти і дбати про землю. Як це краще робити в умовах цієї весни? Як оптимізувати витрати на посівну-2022 та ефективно розпорядитись наявними у господарства ресурсами? На ці питання дадуть відповідь досвідчені агровиробники з різних регіонів у прямому ефірі телеграм-каналу SuperAgronom.com.

Щоб створити можливість комунікацій та обміну досвідом між нашими аграріями з усіх куточків країни, ми запускаємо щотижневі ефіри з можливістю живого спілкування та отримання відповідей на питання. Вже 4 квітня о 17:00 перший випуск «Аграрного марафону» чекає вас!

Читати по темі: Посівна-2022 у холдингах: як працюють компанії в умовах війни

У ньому про розподіл ресурсів до посівної та про те, що краще сіяти цього року на своїх полях, розкажуть спікери та курсанти освітньої платформи Культиварій Юрій Лисак, Вадим Свєтлов, Андрій Горобець та експерт від LNZ Group Олександр Хмелюк.

Тож готуйте свої запитання спікерам, адже буде можливість одразу їх поставити і отримати відповідь. Щоб долучитися до ефіру, очікуйте в нашому каналі повідомлення про створений чат і приєднуйтесь до цього чату. Не забудьте, о 17:00 в понеділок! Також планується трансляція марафону на нашому ютуб-каналі, тож підпишіться і натисніть дзвіночок, щоб її не пропустити.