30 березня 2022, 15:00, Насіння

Компанія ВНІС продовжує працювати, пропонуючи насіння аграріям

Про це інформує прес-служба компанії.

«Шановні партнери! У зв’язку з дивними повідомленнями, що з’явились нещодавно, начебто компанія не працює і всі кудись втекли, повідомляємо: ВНІС — українська компанія і всі наші активи сконцентровані в Україні! Всі співвласники в Україні і на зв’язку з командою компанії», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у зв’язку з російським вторгненням в Україну, першочерговими завданнями компанії були: безпека співробітників, селекційного матеріалу та посівного матеріалу.

Читати по темі: Кредити для аграріїв на посівну стали доступнішими — Уряд вніс ряд суттєвих змін

«На сьогодні більшість співробітників працює в дистанційному режимі з безпечних місць та на зв’язку з партнерами. За виключенням випадків повітряної тривоги чи аналогічних. Частина наших колег боронить Україну в лавах ЗСУ, частина задіяні у волонтерській допомозі одночасно з основною роботою», — кажуть представники ВНІС.

Наголошується, якщо не вдається зв’язатись з менеджером компанії, можна зателефонувати на номер клієнтської підтримки 0800 302 032. На ньому підключена переадресація і вам відповість співробітник, який на зв’язку в цей момент.

«Також, ви можете замовити насіння через наш сайт. Можливі затримки, але всі замовлення обробляються менеджерами. Слава Україні!», — резюмували представники компанії.