23 березня 2022, 13:30, Україна

Власник ГК Прометей розповів, як працює бізнес в режимі воєнного часу

Про це повідомляє прес-служба ГК «Прометей».

«Війна продовжується, але ми посилено працюємо над пом'якшенням її наслідків і намагаємось, наскільки це можливо, стабілізувати ситуацію всередині колективу фінансовою підтримкою від компанії. В умовах активної військової агресії питання людських ресурсів стало ще гострішим, а фінансова підтримка стала одним із ключових питань до роботодавця з боку співробітника. Для максимально швидкого відновлення наших бізнес-процесів, а також ефективності роботи команди після військової кризи ми вживаємо усі можливі заходи для підтримки належного фінансового стану працівників, забезпечуючи своєчасну виплату заробітної плати та бонусних нарахувань», — наголосили у пресслужбі.

Читати по темі: ГК «Прометей» не згортатиме партнерські програми для українських аграріїв

Крім того, у пресслужбі зазначили, що компанія виступила з ініціативою щодо фінансування евакуації співробітників із «гарячих точок» до більш безпечних регіонів України.

«Ми надаємо нашим співробітникам все необхідне для продовження життя на території України. Рішення залишати рідну країну — це коротке рішення, потрібно берегти свою Батьківщину, свою історію, щоб у майбутньому ця Батьківщина була у наших дітей, щоб вони пишалися своєю країною, своєю історією, своєю сім'єю, яка зберегла цю країну», — наголосив власник ГК «Прометей» Рафаель Гороян.

Нагадаємо, що компанія вже виділила на потреби армії 2,5 млн грн та транспорт з власного автопарку. Усі виділені в межах програми кошти направляються виключно на потреби фронту і локального захисту.