16 березня 2022, 12:00, Україна

Українські аграрії продовжують надавати гуманітарну допомогу ЗСУ та ТрО

Про це інформує прес-служба компанії.

«Незважаючи на погіршення гуманітарної ситуації та значне зниження бізнес-активності в цілому по регіону, компанія «Прометей» продовжує роботу з підтримки регіональних військових підрозділів. Щоб допомогти нашій армії та забезпечити максимальну підтримку, компанія почала діяти у цьому напрямку практично одразу після вторгнення російського агресора в Україну», — наголошується в повідомленні.

На даний момент «Прометей» сконцентрований на наступних напрямках:

1. Фінансування програм підтримки українських захисників.

У рамках цього блоку компанією створено координаційний штаб, який у режимі 24/7 займається гуманітарними проєктами. Функціонування міжрегіонального складу гуманітарної допомоги сприяє забезпеченню безперервного процесу постачання на адресу регіональних військових підрозділів.

Штаб координує повний цикл допомоги:

  • виділення грошових ресурсів для закупівлі амуніції, продовольчих товарів, медичних препаратів та інших матеріально-технічних засобів для передачі до зон регіональних бойових дій;
  • пошук постачальників в Україні та за її межами;
  • організація регіональної логістики;
  • організація передачі автотранспорту для потреб регіональних підрозділів української армії.

2. Забезпечення продовольчої безпеки.

Цей блок займається підтримкою фермерських агрогосподарств в умовах воєнного часу, зокрема — реалізацію Спеціальних програм фінансування фермерів. Крім того, напрямок відповідає за забезпечення посівної.

«Щоденна робота наших виробничих компаній, координаційного центру «Прометея» — це підтримка наших захисників, які цілодобово несуть службу та роблять все можливе для нашої перемоги!», — зазначили у прес-службі компанії.

Нагадаємо, що нещодавно компанія «Прометей» виділила 2 млн грн та транспорт на підтримку української армії.

Все Буде Україна! Слава Україні!