1 липня 2017, 11:00, ЗЗР

На дні відкритих дверей компанія UKRAVIT представила нові препарати

Ця унікальна подія зібрала представників ведучих українських аграрних господарств та гостей з Молдови, Грузії, Казахстану, Білорусі, Швейцарії, Узбекистану, Польщі. В рамках заходу пройшла наукова конференція за участі українських та зарубіжних вчених, на якій аграрії мали змогу безпосередньо поспілкуватись з експертами.

Також на Дні відкритих дверей було представлено нові препарати компанії UKRAVIT.

Зокрема, керівник відділу розвитку продуктів і сервісів Олександр Мигловець презентував присутнім гербіциди Вейрон і Флагман Екстра, а також фунгіцид Делавіт. Всі препарати вже зареєстровані, пройшли випробування в полях і доступні у продажу. Як розповів Олександр Мигловец, результати досліджень дії препарату Вейрон на посівах озимої пшениці в 2016 р показали, що урожай пшениці склав 2,7 т / га, при мінімальній нормі внесення препарату вдалося отримати додатково 1,6 т / га, а при максимальної нормі - додатково 2 т / га.

«Хімічний продукт — це тільки 50% результату, інші 50% — це час внесення препарату, фаза розвитку культури і бур'янів, погодні умови. Тому варто приймати це до уваги для досягнення максимальної ефективності», зазначив Олександр Мигловець.

В цьому році компанія також вивела на ринок нові добрива на основі калію і кремнію. Як розповів керівник відділу розвитку мікродобрив групи компаній UKRAVIT Сергій Адаменко, кремній вибрали не випадково, адже цей поліфункціональний елемент виконує багато різних функцій. Він покращує імунну систему рослин, збільшує їх стійкість до хвороб, підвищує вміст цукрів в структурі культур.

«Згідно з даними наших досліджень, 80% постійних клієнтів ми отримуємо після першого використання препаратів UKRAVIT. Зараз понад 3 млн га обробляються нашою продукцією, а це більше 10% ріллі  України», — розповідає директор відділу продажів групи компаній UKRAVIT Віктор Масловський.

Також компанія UKRAVIT презентувала нанодобрива, що складаються з ультрамікрокапсул розміром 50 нанометрів. Розробники рекомендують обробляти цим добривом насіння, оскільки препарат покращує стійкість рослин до хвороб і несприятливих природо-кліматичних умов.

«Наша продукція особлива тим, що вона виготовляється на новітньому обладнанні, сертифікованому за стандартами ISO 9001: 2009. Ми гарантуємо нашим партнерам високу якість за низькою ціною», — підсумував Сергій Адаменко.

Більш детальний звіт про подію, учасників та цікаві моменти з Дня відкритих дверей «Нові горизонти» можна знайти у матеріалі Latifundist.