13 грудня 2021, 13:10, Техніка

Agritechnica 2022 переноситься на 2023 рік у зв’язку з пандемією COVID-19

Про це інформує прес-служба DLG (Міжнародна асоціація сільського господарства та продовольства).

«З огляду на поточні національні та глобальні події, пов’язані з пандемією COVID-19, швидко зростаючу кількість випадків захворювання у всьому світі та пов’язані з цим обмеження на поїздки, а також офіційні правила, DLG, як організатор, VDMA Agricultural Machinery Association та консультативна рада Agritechnica 2022 спільно дійшли висновку, що захід буде перенесено на 2023 рік», — йдеться в повідомленні.

Провести виставку планується з 12 по 18 листопада 2023 р. в Ганновері, Німеччина.

«Здоров’я та безпека відвідувачів, учасників виставки, партнерів, членів персоналу — є головним пріоритетом у цій ситуації», — наголосили організатори.

Читати по темі: Озвучено переможців конкурсу інновацій виставки Agritechnica 2022

Рейнхард Грандке, головний виконавчий директор DLG, висловив занепокоєння, що аграрії зі всього світу не зможуть повноцінно оцінити численні інноваційні відкриття у сфері сільгосптехніки.

«Ми глибоко шкодуємо про скасування. Багато наших учасників, партнерів, відвідувачів, а також вся команда DLG вже вклали кошти у масштабну підготовку. Зараз ми зосереджені на підготовці Agritechnica 2023, а також інших національних та міжнародних подій і торгових ярмарків DLG, які заплановані на наступний рік», — сказав д-р Рейнхард Грандке.

Нагадаємо, озвучено ТОП-10 новаторських ідей у сфері сільгосптехнологій, що представлені на Agritechnica 2022.