8 грудня 2021, 11:00, Технології

Костянтин Шитюк та Віктор Чайківський розповіли, як розробити економічну та ефективну систему живлення кукурудзи

Своїми знаннями та порадами фахівці великих агрокомпаній поділилися у рамках профільного широкомасштабного курсу «Цариця полів».

Навчальний курс «Цариця полів», створений освітньою платформою Культиварій, охоплює повний цикл виробництва та реалізації кукурудзи: від вибору насіння до продажу врожаю.

Експерти у галузях рослинництва, фахівці з фітопатології та фітоентомології, елеваторники, фінансисти та розробники систем точного землеробства поділяться зі слухачами курсу своїми знаннями та вміннями.

Зокрема, до програми курсу увійшли такі навчальні теми:

  • Як виростити високопродуктивну кукурудзу? Факторний аналіз кукурудзяного успіху
  • Планування сезону: стратегічний комплексний підхід
  • Вибір та підготовка насіння, тестування гібридів на продуктивність та пластичність
  • Повний виробничий комплекс вирощування кукурудзи: від способів обробітку грунту, сівби та системи живлення до планування наступного сезону з урахуванням особливостей поточного.
  • Сушіння та зберігання зерна.
  • Особливості взаємодії з елеваторами.
  • Розрахунок оптимального обсягу та ціни для продажу.

Курс включає в себе абсолютно всі аспекти успішного вирощування кукурудзи, знання яких дозволить отримувати стабільні врожаї культури від 10 т/га і вище, незалежно від умов року.

Новий курс буде корисним тим сільгоспвиробникам чи інвесторам у агробізнес, хто хоче стабільно вирощувати продуктивну царицю полів з найвищою маржинальністю незалежно від погодних умов та економічної ситуації в країні. Найкращі досвідчені практики, науковці та фінансисти розкриють курсантам усі кукурудзяні таємниці у 40 відеолекціях, 8 практичних заняттях та під час виїздів до господарств.

Хочете бути прогресивним аграрієм, у якого кукурудза «вистрілює» не тільки в гарний для неї рік, а постійно? Переходьте за посиланням та замовляйте курс. Подробиці за тел. +38 (050) 023-89-87, e-mail: kultivariy@latifundistmedia.com.