1 грудня 2021, 14:45, Техніка

Variant Irrigation запрошує аграріїв на екскурсію виробничими майданчиками

Про це інформує прес-служба компанії.

Захід відбудеться 14 грудня 2021 р. у Харкові, за адресою вул. Індустріальна, 12. Екскурсію на завод організовують для власників та керівників агропідприємств.

«Ми дякуємо клієнтам, хто вже вибрав наші системи зрошення! А для тих, хто тільки планує купувати зрошувальне обладнання, ми відкриваємо своє виробництво та запрошуємо на екскурсію виробничими майданчиками Variant Irrigation. Ви зможете самі переконатися в технологічності нашого виробництва, побачити всі цикли та контроль якості, а також демо зразки нашої зрошувальної системи та познайомитись із власником та ТОР-менеджментом Variant Irrigation», — зазначають організатори.

Також гостям проведуть екскурсію підприємствами, що входять у виробничу групу Variant: «Варіант Агро Буд», «Ескаль» та «Іпріс-Профіль».

Читати по темі: Якість українських зрошувальних систем оцінили аграрії Молдови

Програма заходу:

  • 10:30 Зустріч гостей на території ТОВ «Ескаль» — виробничому майданчику гарячого цинкування металоконструкцій дощувальних систем. Вітальна кава. Знайомство з керівництвом компанії.
  • 11:00 Початок екскурсії виробництвом ТОВ «Ескаль». Демонстрація всіх етапів цинкування металоконструкцій дощової установки.
  • 11:30 Переїзд на виробничий майданчик №2 — ТОВ «Іпріс-Профіль» (м. Харків, вул. Плиткова, 12).
  • 11:45 Екскурсія по підприємству ТОВ «Іпріс-Профіль», демонстрація виробництва металевих труб та інших продуктів компанії.
  • 12:15 Переїзд на виробничий майданчик №3 — ТОВ «Варіант Агро Буд» (м. Харків, вул. Лозівська, 3).
  • 14:00 Екскурсія підприємством ТОВ «Варіант Агро Буд», демонстрація основних етапів виробництва дощувальних машин Variant Irrigation. Презентація демо-зразка установки. Демонстрація системи віддаленого контролю дощувальними машинами.
  • 14:45 Переїзд до ресторану.
  • 15:00 Презентація групи компаній Variant власником компанії — Даніілом Шуфані. Відповіді на питання щодо систем зрошення Variant Irrigation менеджерами компанії, фуршет, неформальне спілкування, розважальна програма.

Зазначається, що попередня реєстрація є обов'язковою. Залишити заявку можна на сайті організаторів або за телефоном: +38 (050) 411-11-80.