26 листопада 2021, 12:30, Україна

Штормове попередження: до кордонів України наближається потужний атмосферний фронт

«27 листопада очікуємо на погіршення погодних умов. Значні опади накриють північні, центральні та південні області. Закарпатська область опиниться під натиском зливових дощів. На Заході та Сході передбачаються помірні опади. У зв'язку зі зростанням температур опади переважатимуть у вигляді дощу. Таку синоптичну картину доповнить штормовий вітер до 18-25 м/с та суцільна хмарність», — зазначають метеорологи.

Читати по темі: Ніл Кінсі та Юрій Дробязко поділяться знаннями щодо стабільно прибуткової та врожайної кукурудзи

Температури поповзуть вгору, вночі на Півночі та Сході буде найпрохолодніше -3...+5°С, на решті території 0...+9°С. Вдень в південних та західних областях температури коливатимуться від +6 до +14°С, на решті території досягнуть відмітки +4...+11°С.

28 листопада атмосферні опади втратять свою інтенсивність. Помірні дощі передбачаються на Заході, Півдні, в Кіровоградській, Дніпровській та Донецькій областях. Однак Закарпатська область потерпатиме від сильних опадів, місцями їх кількість досягатиме 22 мм. Очікується підняття рівня води у річках. На решті території без суттєвих опадів. Температури піднімуться на 1...2°С.

Нагадаємо, що освітня платформа Культиварій оголосила про запуск нового широкомасштабного курсу «Цариця полів», що охоплює повний операційний цикл кукурудзи — від купівлі насіння до реалізації врожаю. За детальнішою інформацією переходьте за посиланням.