24 листопада 2021, 14:10, Україна

Ціни на кукурудзу та сою в Україні знизились

Про це пише Kurkul.com.

Так, ціна пшениці фуражної зросла в Миколаївському порту до позначки 8 503 грн/т, а в портах Одеської обл. — до 8 500 грн/т. Така ж тенденція спостерігається і в секторі цін на пшеницю 2 класу. Відучора її вартість зросла в порту Миколаєва на 36 грн/т, а в портах Одеської обл. — на 30 грн/т.

Минулого року, в аналогічний період, ціна пшениці теж була на досить високому рівні, проте майже на 1000 грн/т нижчою, ніж цьогоріч. На думку аналітика, наразі цінові індикативи на продукт в Україні зростають слідом за підвищувальним трендом на світових ринках.

Щодо кукурудзи, то її ціна знизилась в середньому на 15 грн/т і тепер становить в Миколаївському порту — 7 572 грн/т та в портах Одещини — 7 604 грн/т.

Нагадаємо, на освітній платформі Культиварій стартує новий курс «Цариця Полів», який допоможе аграріям освоїти повний операційний цикл вирощування кукурудзи — від підбору насіння до продажу врожаю на експорт.

Вартість соняшнику та сої в портах Одеської обл. не змінилась. А от в Миколаївському порту соя подешевшала на 43 грн/т.

Читати по темі: Ніл Кінсі та Юрій Дробязко поділяться знаннями щодо стабільно прибуткової та врожайної кукурудзи

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.