21 червня 2017, 09:00, Техніка

За результатами тримісячного випробування Fendt 1050 Vario вражає економічністю та продуктивністю

Ознайомитись із результатами демонстрацій трактора Fendt 1050 Vario ви можете на карті, яку Traktorist.ua та Latifundist.com зробили разом із брендом Fendt корпорації AGCO.

За час випробування трактор пройшов 15 демонстрацій у 9 областях України та пропрацював 6 тис. мотогодин на різних ґрунтах, у різних погодних умовах та із різноманітним причіпним обладнанням.

Зокрема під час показу можливостей трактора на Львівщині за складних погодних умов він показав хороші показники продуктивності та економічності.

Читати по темі: Як відбулися демонстрації Fendt 1050 Vario у дев’яти областях України

Демонстрація відбувалась із використанням причіпного обладнання Horsch Tiger LT з робочою шириною захвату 10 м та глибиною обробітку 20 см. На опідзолених чорноземах Львівщини Fendt 1050 Vario показав продуктивність 8,2 га/год, рухаючись із середньою швидкістю 10 км/год та споживаючи при цьому 9,2 літра пального на гектар обробленої площі.

Були також проведені випробування його роботи за інших умов у зчепленні з культиваторами, боронами, глибокорозрихлювачем з глибиною обробітку до 80 см та іншими знаряддями. В усіх випадках Fendt 1050 Vario приємно вразив аграріїв робочими характеристиками