20 червня 2017, 10:54, Техніка

На виставці «АГРО-2017» представили нову ґрунтообробну техніку від «Білоцерківмаз»

Компанія «Білоцерківмаз» презентувала новий культиватор КН-4,2 з захватом 4,2 метра та мульчувач пожнивних решток ПН-2,4. Про це повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на usm-ua.com.

Культиватор навісний КН-4,2 оснащуватиметься трьома рядами стійок Bellota, всього 24 лапи, та безосьовими котком і граблиною. На відміну від попередніх моделей, КН-4,2 також оснащено гідроприводом, завдяки якому зменшується транспортна ширина. Для роботи агрегату потрібен трактор 100-130 к.с.

Читати по темі: На Агро-2017 «Лозівські машини» вперше презентували нову борону.

«Мульчувач ПН-2,4 є модернізованою версією ПН-2,0, але в новинці збільшено ширину захвату до 2,4 метра та змінено конструкцію різального апарату. Вільна конструкція ножів та протирізальна пластина краще виконують перебивку пожнивних решток. Якщо потрібне лише мульчування, то можна закрити робочу зону ротора. Пожнивні рештки не розкидатимуться, а укладатимуться на ширину захвату агрегата,» — повідомив інженер-конструктор «Білоцерківмаз» Андрій Кірсанов.

Він додав, що мульчувач також оснащено колесами зі змінюваною колією для кращого підлаштування до ширини міжряддя. Агрегатується ПН-2,4 з тракторами 70-100 к.с.