18 жовтня 2021, 12:30, Техніка

На ринок сільгосптехніки вийшов новий прес-підбирач Roll-Bar 125 від New Holland

Підготував SuperAgronom.com за даними fwi.co.uk.

У матеріалі зазначається, що ця сільськогосподарська машина досить надійна та проста в роботі. Наразі доступні дві версії: з простим роторним конвеєром, який використовує короткі шнеки, і з впускним ротором W-подібної форми, до якого можна додати гідравлічний реверсор з вільною муфтою для полегшення ліквідації засмічення, і різак зі встановленими ножами (до 15 штук).

Обидва варіанти обладнані декількома роликами, двома ланцюгами та рейками, які утворюють тюки діаметром 1,25 м.

Читати по темі: Нестача компонентів сільгосптехніки може зірвати збирання врожаю в агросезоні 2021

Нові моделі мають жорсткіші приводні ланцюги з хромованими та загартованими ланками, а також герметичні підшипники, які зупиняють потрапляння пилу та сміття всередину.

За словами виробника, поєднання великого нижнього катка, стартера та стабільного ланцюга системи камер для рулонів забезпечує безпечний запуск в різноманітних умовах та при вирощувані різних сільськогосподарських культур. Також, приводні ланцюги зі спеціально ущільненими підшипниками повинні забезпечити триваліший термін служби агрегату.

Інші конструктивні зміни покращили доступ до пунктів технічного обслуговування. Між основною рамою та багажником були встановлені амортизатори для плавного зачинення дверей. Також у боковій панелі, що відчиняється, з’явилось місце для зберігання запасних рулонів сітки.

Передні ліхтарі також були змінені для розміщення нових металоконструкцій.