1 грудня 2016, 09:31, Насіння

BASF розпочне з України впровадження нової виробничої системи Clearfield® Plus для соняшнику

Щоб познайомити українську аграрну спільноту з найсучаснішими інноваційними розробками, 30 листопада 2016 р. компанія BASF провела унікальну конференцію, на якій презентувала нову виробничу систему Clearfield® Plus для захисту соняшнику.

Система Clearfield® Plus стала новим рішенням на основі Clearfield®, в якій суттєво вдосконалені усі складові. 

«Нові препарати мають покращену формуляцію і менший вміст діючих речовин, що надає більше гнучкості в застосуванні і надійний результат у боротьбі зі значною кількістю бур’янів. Вони також чинять менше пестицидне навантаження на ґрунт і підходять навіть для посушливих агрокліматичних умов», – прокоментував Маттіас Пфеннінг, менеджер з технічної підтримки Clearfield®  Європа/Африка/Середній Схід/ Центральна Азія.

Цього року в Україні гербіциди системи Clearfield® Plus випробовувались у агро- і демоцентрах BASF. Перші виробничі досліди було закладено у 20 господарствах у всіх регіонах країни. Аграрії на своїх полях змогли побачити неперевершений контроль бур’янів та захистити врожай нових гібридів соняшника. З нового сезону рішення буде доступним для застосування на полях у повному обсязі: